Koncert grupe ELEMENTAL 27. juna u Nišu!

Zagrebački crossover sastav ELEMENTAL održaće nakon dužeg vremena samostalni koncert u Nišu, u četvrtak, 27.juna u O2 Event klubu Oxygen, sa početkom u 21h.

Osnovani daleke 1998. godine kao trio, Elemental je tokom godina prerastao u punokrvni sedmočlani sastav s eklektičnim živim nastupima. Svojom mešavinom organskog hip-hopa sa fankom, soulom, džezom, regeom i rokom, začinjenom angažovanim tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, privukli su brojne obožavatelje širom regiona.

Elemental je jedan od najuspešnijih sastava sa ovih prostora, koji tokom četvrt veka postojanja iza sebe ima 8 albuma, 40 spotova sa nekih 60 miliona njihovih pregleda na kanalu YouTube i preko 120 hiljada fanova na društvenim mrežama.
Iza ovakve karijere benda stoji i skoro hiljadu odsviranih koncerata, na kojima se i zasniva njihova rezistentna dugotrajnost.

Nastupom u niškom klubu O2/Oxygen 27. juna, Elemental nastavlja letnju koncertnu turneju i još jednom će dokazati da pesme poput „Goli i bosi“, „Prokleta ljubav“, „Romantika“, „Malena“, „Priroda i društvo“ i „Iz dana u dan“ nisu tek tako dobile razne muzičke nagrade širom regiona.

Ulaznice u pretprodaji od ponedeljka, 3. juna na sledećim lokacijama: Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6).
Cena ulaznice u pretprodaji je 1.500 dinara, a na dan koncerta karte će koštati 1.800 dinara!

Similar Posts