ELEMENTAL nastupa u četvrtak u Nišu!

Zagrebački crossover sastav ELEMENTAL u okviru aktuelne letnje koncertne turneje održaće nakon dužeg vremena samostalni nastup u Nišu, u četvrtak, 27.juna u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21h.

Osnovani daleke 1998. godine kao trio, Elemental je tokom godina prerastao u punokrvni sedmočlani sastav sa eklektičnim živim nastupima. Svojom mešavinom organskog hip-hopa sa fankom, soulom, džezom, regeom i rokom, začinjenom angažovanim tekstovima koji seciraju društvo i međuljudske odnose, privukli su brojne obožavatelje širom regiona.

Elemental je jedan od najuspešnijih sastava sa ovih prostora, koji tokom četvrt veka postojanja iza sebe ima 8 albuma, 40 spotova sa nekih 60 miliona njihovih pregleda na kanalu YouTube i preko 120 hiljada fanova na društvenim mrežama.
Iza ovakve karijere benda stoji i skoro hiljadu odsviranih koncerata, na kojima se i zasniva njihova rezistentna dugotrajnost.

Povodom koncerta u Nišu, glavni vokal benda Mirela Priselac Remi snimila je šarmantnu video izjavu u kojoj poziva publiku na koncert:

https://www.instagram.com/reel/C8ce7F8MF64/?igsh=MWxmeHRzcmxjaXR5dg==

https://www.facebook.com/share/r/St4MGmHfH4KD4Z4n/?mibextid=oFDknk

Ulaznice su pretprodaji po ceni od 1.500 dinara do četvrtka, 27. juna do 18h na sledećim lokacijama: Vintage Shop (Davidova 9) i Clock Travel (Trg Republike 6).
Na ulazu u klub Oxygen od 20h cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

Similar Posts