NIŠ PEVA SA FRAJLAMA ZA POČETAK PROLEĆA!

Posle skoro 9 godina, trenutno najomiljenije tri devojke u regionu – ženski bend “The Frajle”
dolazi u Niš! Koncert će biti održan u četvrtak, 21.marta u velikoj sali Doma Vojske u 20h, a
šarmantne Novosađanke nastupiće u pratnji kompletnog pratećeg sastava sačinjenog od
vrhunskuh muzičara.


U Domu Vojske u Nišu 21.marta “The Frajle” konačno pevaju za Nišlije! – izjavili su iz PR tima Frajli –  Jelena, Nataša i Nevena se neizmerno raduju što dolaze u Niš,  jer su prethodni koncert imale 2015. godine u istom prostoru.
Spletom okolnosti bila je korona pa potom renoviranje dvorane i evo konačno u godini jubileja, kada Frajle slave 15 godina na sceni, u sklopu regionalne turneje “Moje duše duša” Frajle dolaze na jug! Napominjemo da je u Nišu mnogo naše verne publike i da su članice benda “The Frajle” presrećne što će predstaviti novi album ali i sve stare pesme koje publika obožava da čuje na njihovim koncertima. 
Ono što je činjenica jeste da  Frajle prave fenomenalnu atmosferu i za njihove koncerte se
gotovo svuda traži karta više! Ne sumnjamo da će i ovoga puta opravdati očekivanja svih koji ih vole, prate i slušaju godinama!


“The Frajle” – Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada,
osvajaju publiku još od 2009. godine. Muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima,
panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom
interpretacijom. Ambasadorke dobre zabave, kako ih još nazivaju, pune koncertne dvorane gde god da se pojave, trenutno su jedan od koncertno najaktivnijih bendova koji podjednako osvajaju srca publike u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj,  Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji.
Među njihovim zapaženim nastupima u proteklom periodu bili su koncerti i u SAD, Austriji,
Belgiji, Holandiji, Mađarskoj, Kanadi, Francuskoj i mnogim drugim zemljama.
Bend sa svojih 7 studijskih izdanja ima jedinstveni autorski pečat koji se čuje u numerama „Ich liebe dich”, „Štiklice”, „Fina”, „Kad se ljubimo”, „Ljubav na dar”, „Tamburaši”, ali takođe sa obradama drugih izvodjača, ovaj bend svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na
najoriginalniji način mogu izneti pesme kao što su „Meni trebaš ti” ili tradicionalne pesme kao što su „Jovano Jovanke”, te “Tri metera somota” ili “Evo banke, cigane moj” .
Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim
kostimima, a kao muzičku podršku imaju najbolje muzičare iz regiona.


Ulaznice za koncert grupe “The Frajle” za četvrtak, 21.mart u Domu Vojske mogu se kupiti po ceni od 1.800 rsd za Parter i 1.600 rsd za Balkon na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka https://tickets.rs/event/the_frajle_10686

https://www.youtube.com/watch?v=PF0B0nSTI2Q&ab_channel=TheFrajleOfficial

Foto: Aleksandra Banjac / Sever Zolak / Promo Frajle

Veroljub Radojković

Similar Posts